Hoe versla je een gokkast?

hoe versla je een gokkastEen vraag die we regelmatig krijgen is: Hoe versla je een gokkast? Als we hier het antwoord op wisten waren we zelf miljonair geweest. Natuurlijk is er geen manier om gegarandeerd de gokkast te verslaan. Zoals je wel op deze website gelezen hebt is een gokkast hacken helaas voor sommige ook geen optie. Het maakt niet uit hoe je het probeert, maar er is een kans dat het gewoon niet gaat lukken om de gokkast te verslaan of te hacken. Gelukkig hebben wij wel een paar tips die je kunnen helpen. Het zijn harde garanties op succes, maar je kan er wel een poging mee wagen.

Sla gokkasten met een jackpot over

Een tip die wij je geven is om de jackpot gokkasten over te slaan. Natuurlijk is het verleidelijk als de Mega Moolah jackpot weer op een paar miljoen euro staat. We willen allemaal dan stiekem wel heel even een gokje erop wagen. Maar de realiteit is helaas dat ze slecht uitbetalen. Het RTP percentage tikt soms nog net de 95% aan. Maar dit komt puur omdat om de 100 miljoen spins een bedrag van € 18 miljoen wordt uitgekeerd. Dit trekt het gemiddelde wel flink omhoog. Maar in de praktijk betaal je als speler gewoon lekker mee aan de jackpot en promotie. Sla deze gokkasten gewoon over als je wil winnen.

Stel vooraf een winstdoelstelling

De meeste gokkasten worden gespeeld met pieken en dalen. Dit betekent dat er rondes zijn dat je veel geld wint, maar helaas ook rondes dat je veel geld verliest. Stel vooraf een winstdoelstelling vast om te voorkomen dat je te lang gaat doorspelen. Een realistische doelstelling is 10% tot 20% van je totale budget. Als je budget € 100 is, dan mag je hopen op een maximale winst van € 120. Als je dit bereikt hebt stop je gewoon met spelen. Morgen is er weer een dag en probeer je het weer opnieuw. Laat je vooral niet verleiden om nog door te spelen voor één big win! Je zal zien dat je op dit moment je geld verspeelt.

Kies voor een gokkast met een hoog uitbetalingspercentage

hoge uitbetalingBij elke legale gokkast zie je een RTP percentage staan. Dit wordt ook wel het uitbetalingspercentage genoemd. Het is slim om dit percentage goed in de gaten te houden. De verschillen kunnen namelijk hoog oplopen. Bij de één krijg je slechts 92% en bij de ander 98%. Hou wel ook rekening met de prijzen die ze weggeven. Hoge geldprijzen die bijna nooit vallen kunnen wel voor een hoog percentage zorgen, maar uiteindelijk keert de gokkast vrij weinig uit. De hitrate die ermee verbonden is kan ook interessant zijn om te checken. Dit soort informatie kan je per gokkast gewoon online vinden. Het is dus geen geheim hoeveel geld een gokkast nou echt kan opleveren.

Verdeel je budget over meerdere spins

Geloof vooral niet dat je in 10 spins je geld wel weer terug hebt. Het kan soms echt lang duren voor je een winnende combinatie krijgt. Vooral bij gokkasten heb je het gewoon niet in de hand hoeveel spins je kwijt bent voor je wint. Als je een keer wint maak je soms niet eens je verliezen goed. Daarom geven wij als tip om je budget te verdelen over meerdere spins. Geef per spin maximaal 1% van je totale budget uit. Dus als je budget € 100 is geef je € 1 per spin uit. Dit kan je 100 spins volhouden zonder te verliezen. Dit zou genoeg moeten zijn voor een big win of om te overleven als het af en toe even niet zo lekker loopt. Uiteraard bereiden wij je hier graag op voor!

welkomstbonusNeem geen welkomstbonus

Het klinkt zo verleidelijk een welkomstbonus. Je ontvangt free spins en een verdubbeling van je speelgeld. Maar in de praktijk ben je uren bezig het geld vrij te spelen en kan je tot die tijd je geld gewoon niet uitkeren. Kortom je hebt er echt helemaal niets aan. Behalve dat het een lokkertje is om je over te halen te komen gokken. Zeg dus gerust nee tegen een welkomstbonus en zet je geld ergens anders op in dan een bonus. Je hebt veel meer aan een pure winst, dan verliezen met een bonus!

Speel niet met de automatische spin functie

spinnenHet klinkt lekker makkelijk. Eén keer je geld inleggen en beginnen met spinnen. Maar dit is niet het antwoord op de vraag: Hoe versla je een gokkast? Je concentratie zakt al snel weg als je elke keer automatisch aan het spinnen bent. Uiteindelijk blijf je met lege handen staan omdat je niet op tijd ingegrepen hebt. Je bent al lang je winstdoel voorbij en je ziet je geluk ineens kantelen. Dit moet je altijd proberen te voorkomen. Ga dus niet automatisch spelen en zorg ervoor dat je focus bewaard blijft. Uiteindelijk kom je zo als winnaar in het casino weg.

€250 + 100 FS